Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از بردسکن، مخاطبان در سامانه «فارس من» سوژه‌ای با عنوان «بروز مشکلات در پی کمبود گاز مایع در بردسکن»  را ثبت و در خواست پیگیری داشتند.

مدیر پخش فرآورده های نفتی منطقه سبزوار در گفت وگو با خبرنگار فارس اظهار کرد: از اول شهریور ماه گاز مایع باید به صورت الکترونیکی توزیع می‌شد بنابراین برخی مشکلات نرم افزاری و سخت افزاری باعث عدم هماهنگی و موجب اخلال در رسیدن گاز به شهرستان شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمد صادقی با بیان اینکه یکی دیگر از مشکلات تاخیر در تامین گاز به خاطر تغییر پالایشگاه بود، گفت: تغییر پالایشگاه که به خاطر اورهال کردن از اراک به پالایشگاه بندرعباس بود نیز باعث کمبود گاز در این چند روزه اخیر شد.

وی با بیان اینکه در تامین گاز مایع مانند سنوات قبل مشکلی نداریم، افزود: براساس سهمیه شرکت‌های موزع گاز درشهرستان مقدار مورد نیاز کپسول گاز مایع تامین می‌شود.

صادقی افزود: سهمیه شهرستان بردسکن بر اساس درخواست تاسیسات گاز که انجام داده بود ۱۸۰تن است که ما این را به ۲۳۳ تن در ماه افزایش دادیم.

مدیر پخش فرآورده های نفتی منطقه سبزوار گفت: تعداد خانوارهای ثبت نامی بردسکن در سامانه آسان تجارت ۱۹۰۰ خانوار است که پیش‌بینی ما این است که تا ۲هزار و ۵۰۰ خانوار نیز افزایش پیدا کند و سهمیه هر خانوار در ماه ۴۴ کیلو گاز مایع است.

وی با اشاره به تامین نفت سفید اظهار کرد: روستاهایی که نفت سفید سوز هستند باید به سامانه «تجارت آسان» مراجعه و مشخصات خود را ثبت کنند.

صادقی افزود: خانوارها بعد از ثبت نام در سیستم این مجموعه، شناسایی می‌شوند و اداره گاز تایید می‌کند  که روستا گازکشی نشده و نفت سفید بر اساس «پُز الکترونیکی» درب منزل تحویل آنان می‌شود.

وی عنوان کرد: سهمیه خانوارها بر اساس اطلاعات درج شده در کارت آنها ماهانه شارژ می‌شود.

مدیر پخش فرآورده‌های نفتی منطقه سبزوار در مورد سهمیه سوخت حوزه کشاورزی دراین شهرستان نیز اظهار کرد: سهمیه استان خراسان  به مقدار ۲۲۰ میلیون لیتر در بخش کشاورزی اختصاص داده شده است بنابراین اختیار کامل توزیع سوخت در سطح شهرستان‌ها به جهاد کشاورزی استان محول شده و مدیران جهاد کشاورزی  درشهرستان‌ها باید جهت تخصیص سهمیه خود با استان مکاتبه کنند.

صادقی به ترمینال‌های ضبط پسته نیز اشاره کرد و گفت: مدیران مربوطه برای ترمینال‌های ضبط پسته یک ماه قبل از شروع به کار آنها باید با شرکت پخش فرآورده‌های سوختی منطقه سبزوار مکاتبه کنند و ضمناً ترمینال‌های ضبط پسته باید دارای جواز و پروانه بهره‌برداری باشند تا مشکلی برای دریافت سوخت نداشته باشند.

وی گفت: وظیفه ما به عنوان شرکت نفت، تامین و توزیع سوخت است و اعتقادمان بر این است که هیچ کشاورزی برای کارش نباید بدون سوخت بماند.

مدیر پخش فرآورده‌های نفتی منطقه سبزوار با اشاره به اینکه بردسکن نیز دارای معادن مختلفی است، اظهارکرد: اگر معدن‌داری احساس می‌کند به سوخت بیشتری نیاز دارد  با ما مکاتبه کند و پس از احراز دلایل ما سوخت موردنظرش را بر اساس میزان کارکرد و دلایل کافی تضمین و اختصاص خواهیم داد.

صادقی هدف شرکت ملی پالایش و نفت را حمایت از تولید و بخش کشاورزی عنوان کرد وگفت: ما به دنبال این هستیم که سوخت را از مجاری قانونی به تولید‌کننده و بخش کشاورزی برسانیم و از تولیدکننده و بخش کشاورزی انتظار داریم مدارک و مستندات خود را جهت راستی آزمایی به شرکت پخش فرآورده‌های نفتی و یا به اداره شهرستان ارائه دهند.

انتهای پیام/۷۰۰۵۰

منبع: فارس

کلیدواژه: محمد صادقی بخش کشاورزی گاز مایع بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۲۴۹۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیل اردیبهشت ۴۸ هزار میلیارد ریال خسارت به بخش کشاورزی فارس زد

به گزارش خبرگزاری مهر، سمیه سلیمی با بیان اینکه خسارت ۴۸ هزار و ۱۵۰ میلیارد ریالی به زیر بخش‌های کشاورزی استان فارس ناشی از سیل و تگرگ هفته دوم اردیبهشت ماه سال جاری است، بیان کرد: بیشترین خسارت به زیربخش زراعی و در سطح ۵۳ هزار و ۱۶۶ هکتار وارد شده که برآورد اولیه آن مبلغ ۲۸ هزار میلیارد ریال است.

به گفته وی مزارع کلزا، گندم، جو، سبزی و صیفی‌جات از جمله محصولات خسارت‌دیده در این حادثه هستند.

این مقام مسئول برآورد خسارت وارده به زیربخش باغبانی را ۱۸ هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: سطحی معادل ۱۵ هزار و ۵۰۰ هکتار از باغات گل‌محمدی، مرکبات، انگور، بادام، گردو و سایر محصولات باغی در این حادثه دچار خسارت شده‌اند.

سلیمی تصریح کرد: در زیربخش دامی، خسارت وارد شده به ۱۸۰ رأس دام سبک، هزار کندوی زنبور عسل، یک استخر پرورش ماهی، ۱۶ تن علوفه و خوراک دام و ۳۰ باب جایگاه دام، در مجموع ۲۱۷ میلیارد ریال برآورد شده است.

وی با اشاره به زیرساخت‌های بخش کشاورزی استان فارس بیان کرد: ۱۸۰ کیلومتر جاده بین مزارع، ۶۰ کیلومتر کانال آبرسانی، ۲۱ رشته قنات، ۲ طرح تغذیه مصنوعی و ۳۱ هزار مترمربع تأسیسات مزارع خسارت دیده‌اند که برآورد اولیه آن مبلغی معادل هزار و ۵۵۰ میلیارد ریال است.

رئیس اداره مدیریت بحران و کاهش مخاطرات بخش کشاورزی جهاد کشاورزی فارس، برآورد خسارت وارده به ایل راه‌های عشایری این استان در سطح ۱۵۳ کیلومتر را ۲۰ میلیارد ریال اعلام کرد.

کد خبر 6099348

دیگر خبرها

  • توقیف ۳۴ دستگاه شوتی با ۷۵ هزار لیتر سوخت قاچاق در هرمزگان
  • ۶۱ درصد از نفتگاز توزیعی کردستان در بخش حمل‌ونقل مصرف می‌شود
  • گازوئیل قاچاق زیر بار آهک
  • کره شمالی ماه گذشته یک موتور موشک با سوخت مایع را آزمایش کرد
  • بازنگری سهمیه سوخت عملیات مکانیزه زراعی و باغی
  • جریمه ۳ میلیارد تومانی قاچاق سوخت، برای مدیرعامل واحد تولید فرآورده‌های نفتی
  • شوش و کرخه قطب کشاورزی خوزستان و کشور محروم از تسهیلات و امکانات کشاورزی
  • سیل اردیبهشت ۴۸ هزار میلیارد ریال خسارت به بخش کشاورزی فارس زد
  • ۳۰۰هزار وانت‌بار فاقد بیمه در نوبت بعدی اجرای طرح عدم تخصیص سهمیه سوخت
  • آغاز به کار واحد کشتارگاه صنعتی در شهرستان فسا