Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار زابل پس از تعیین سهمیه گاز مایع هر خانوار سیستان و بلوچستان به ۴ سیلندر در ماه و اعتراض مردم از پیگیری این نهاد برای افزایش سهم ماهانه مردم خبر داد.

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، کمبود گاز مایع و صف‌های طویل چه در ایام سرد سال و چه در روز‌های کشدار تابستان، یکی از دغدغه‌های اصلی مردم سیستان و بلوچستان بوده است که به دفعات باعث دلخوری و دلسردی مدرم این استان جنوبی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
با این حال کمبود گاز مایع در تابستان سال جاری زمینه ساز نگرانی مردم از روز‌های زمستانی امسال است.

در اقدامی جهت پیشگیری از کمبود گاز مایع در روز‌های سرد امسالدر سراسر نقاط کشور و خصوصا مناطق محروم، طرحی تحت عنوان توزیع الکتریکی گازمایع معرفی شد که سهمیه هر خانواده در استان سیستان و بلوچستان ماهانه ۴ سیلندر تعیین شد که باعث گلایه، ناراحتی مردم و اعتراض آن‌ها شد.

غلامرضا گنجی، فرماندار زابل طی‌گفتگویی با خبرنگار دانشجو از تلاش جهت افزایش سهمیه پیش از فرارسیدن فصل سرد سال خبر داده و می‌گوید: پس از مشخص شدن سهمیه گاز مایع برای هرخانوار در استان و با مشاهده گزارشات خبری از نارضایتی مردم درخصوص سهمیه اعلام شده، به صورت ویژه باتوجه به وضعیت خاص سیستان به این موضوع ورود کردیم و در ارتباطات مکرر با استاندار محترم پیگیر این موضوع شدیم که قول‌های مساعدی نیز درجهت افزایش سهمیه گاز مایع در سیستان داده شد که تا تحقق آن پیگیر خواهیم بود.   بیشتر بخوانید:

صف‌های ۳۰۰۰ نفره گاز در سیستان و بلوچستان / حکایتِ «دست ما کوتاه و خرما بر نخیل»

دولت گاز مایع به سیستان و بلوچستان می‌فرستد، اما به دلایلی در بین مردم توزیع نمی‌شود + فیلم نارضایتی مردم سیستان و بلوچستان از سهمیه‌بندی گاز / جریان دانشجویی پیگیر مطالبات مردمی خواهد بود

 

غلامرضا گنجی ضمن تایید قاچاق سوخت و احتکار‌های صورت گرفته در سال گذشته که موجب سلب دسترسی اسان مردم به گاز مایع شده بود، ادامه می‌دهد: در سال گذشته با مشکلات عدیده‌ای از جمله احتکار، قاچاق و همچنین کم فروشی برخی توزیع کنندگان مواجه بودیم که در این خصوص جهت پیشگیری از هرگونه احتکار و یا قاچاق گاز مایع در جایگاه‌های توزیع، نصب دوربین و نصب GPS بر روی ماشین‌های توزیع کننده سیلندرگاز جهت کنترل صورت گرفته است و نظارت‌ها بصورت کاملا سختگیرانه انجام می‌شود.

فرماندار زابل می‌گوید: یکی دیگر از مشکلات ما که موجب کندی روند توزیع گازمایع می‌شود دیر رسیدن گاز مایع به دست جایگاه‌های توزیع به دلیل تعداد محدود تانکر‌های حمل کننده می‌باشد که در این مورد در تلاش جهت افزایش تانکر‌ها هستیم، اما در راستای مقابله با هرگونه مشکل احتمالی به دنبال ذخیره گاز برای فصل سرد سال می‌باشیم و از تمامی سرمایه گذاران نیز خواهشمندیم درخصوص ذخیره سازی گازمایع ورود کنند و ما نیز حمایت‌های لازم را از این عزیزان صورت خواهیم داد.

وی با اشاره به پیگیری این نهاد برای رسیدن گاز به دست مردم، ادامه می‌دهد: بیان دلایل اصلی سلب دسترسی آسان مردم به گاز مایع به معنای انداختن مشکل به گردن دیگری نیست و اگر این موارد پیش آمده است همه ما در این قضیه دخیل هستیم. در همین راستا طی روز‌های گذشته بازدید نظارت‌ها را از جایگاه‌های توزیع گاز افزایش داده و دربرخی موارد تذکرات جدی به جایگاه‌های کم‌کار داده ایم. البته این تازه شروع کار است و تا پایان زمستان امسال به صورت ویژه و روزانه پیگیر موضوع گاز شهرستان زابل و مردم عزیزمان در سیستان خواهیم بود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: گاز مایع صف های گاز سیستان و بلوچستان سهمیه گاز مایع گاز مایع کمبود گاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۳۴۴۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش قدرت معیشتی خانوار در آذربایجان‌شرقی مورد توجه خواهد بود

نامزد راه‌یافته به مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو گفت: افزایش قدرت معیشتی خانوار استان به‌ عنوان قطب صنعتی و اقتصادی مورد توجه خواهد بود.

علی آجودان‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در آذربایجان‌شرقی با تاکید بر اینکه اصلاح وضع موجود هدف نهایی او از شرکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی است، اظهار کرد: خدمت‌گزاری به مردمی که صاحبان اصلی انقلاب و کشور هستند باید اولویت امور مسئولان باشد و نمایندگان مردم نباید دغدغه‌ای به غیر از خدمت‌گزاری داشته باشند.

وی با اشاره به محورهای اصلی اهداف و برنامه‌های خود در مجلس شورای اسلامی افزود: گرانی، مسئله‌ای است که دولت‌ها و دوره‌های مختلف مجلس شورای اسلامی با آن مواجه بوده‌اند و تلاش برای بهبود معیشت باید دغدغه نهایی نمایندگان مردم در مجلس باشد.

نامزد راه یافته به مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو در ادامه تصریح کرد: افزایش قدرت معیشتی خانوار استان به‌عنوان قطب صنعتی و اقتصادی با صنعت‌هایی همچون کفش، چرم و قالیبافی مورد توجه خواهد بود.

آجودان‌زاده با اشاره به مسائل زیست‌محیطی به عنوان یکی دیگر از اهداف خود اضافه کرد: دریاچه‌ی ارومیه و خطرات ناشی از خشکی این دریاچه، مسئله‌ای بسیار مهم و تأثیرگذار در آینده زیست‌بوم انسانی، اقتصادی و اجتماعی است و نمایندگان مردم باید وجهه ملی آن را بیش از پیش مورد توجه قرار داده باشند.

وی سومین محور اهداف خود را به عنوان یکی از کادر درمان مسائل درمانی عنوان و اضافه کرد: مشکلات درمانی و نارضایتی مردم از مراکز درمانی به ویژه مراکزی که از مرکزیت برخوردار هستند، منجر به نارضایتی گسترده‌ای شده است که باید چاره‌ای برای آن اندیشیده شود.

نامزد دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو با اشاره به مسائل کارگری و تأثیر آن در معیشت، گفت: قانون حمایت از قالیبافان، کشاورزان و افزایش سن بازنشستگی از مباحثی است که باید رویکرد حمایتی از کارگران در صحن مجلس شورای اسلامی مورد توجه باشد.

آجودان‌زاده افزود: مشارکت پایین مردم در انتخابات مجلس شورای اسلامی، ناشی از عملکرد ضعیف مدیران و نبود شایسته‌سالاری در انتصابات است که نارضایتی مردم از وضعیت موجود را در پی داشته است.

کد خبر 751345

دیگر خبرها

  • سهمیه آرد نانوایی های تالش افزایش یابد
  • (ویدئو) آتش گرفتن یک تریلی در سیستان و بلوچستان
  • افزایش ۲۴ درصدی حجم مبادلات اقتصادی از پایانه مرزی میرجاوه
  • طعنه سنگین عباس عبدی به کاظم صدیقی درپی ادعای توزیع بیش از ۴۷ هزار تن روغن مایع مسموم و تاریخ گذشته
  • هشدار احتمال شیوع مالاریا در سیستان و بلوچستان
  • جیش‌الظلم به سفره مردم بلوچ شلیک می‌کند
  • افزایش قدرت معیشتی خانوار در آذربایجان‌شرقی مورد توجه خواهد بود
  • افزایش ۱۲ درصدی جابجایی مسافر در جنوب سیستان و بلوچستان
  • توزیع عادلانه امکانات؛ رمز اصلاح حاشیه‌نشینی در مشهد
  • کشف معماری ۴۵۰۰ ساله در تپه پیرزال سیستان