Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-09@08:46:40 GMT

مشکل گاز مایع در قزوین مرتفع شد

تاریخ انتشار: ۷ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۸۲۷۵۵

مشکل گاز مایع در قزوین مرتفع شد

مصطفی صالحی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا تصریح کرد: با توجه به مشکلات پیش آمده در خصوص عدم تخصیص کامل سهمیه گاز مایع به استان و نارضایتی شهروندان، بلافاصله اقدامات لازم در این رابطه از سوی دستگاه‌های ذیربط به عمل آمد.

وی، بیشترین میزان مصرف گاز مایع در استان را شهریور و مهرماه هر سال دانست و تاکید کرد: با توجه به سهمیه ۲ هزار و ۲۳۳ تنی گاز مایع به استان در مهرماه گذشته، تنها ۷۵ درصد آن، یعنی یک هزار و ۶۸۴ تن جذب و در سطح شهرها توزیع شده بود که این میزان پاسخگوی نیاز شهروندان نبود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صالحی با بیان اینکه مشکل اصلی در حوزه پخش گاز مایع مساله حمل و نقل و توزیع این فرآورده بوده و برهمین اساس تصمیم به تعویض پیمانکار و واگذاری این وظیفه به پیمانکار جدید شدیم، اظهار داشت: این در حالی بود که در ماه‌های گذشته تنها ۳۸ درصد از سهمیه اختصاصی گاز مایع به استان جذب و توزیع شده بود.

مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری قزوین اضافه کرد: برای جلوگیری از کمبودهای احتمالی در این زمینه، از این پس و با کمک سازمان صمت، فرمانداری و بخشداری‌ها نظارت جامع و کاملی بر نحوه میزان تخصیص و توزیع گاز مایع در مناطق مختلف استان صورت می‌گیرد. 

این مسوول با اشاره به فرا رسیدن فصل سرما و نیاز مبرم برخی روستاها به نفت سفید، به خصوص روستاهایی که در مناطق سردسیر و کوهستانی قرار دارند، افزود: شرکت توزیع و پخش فرآورده‌های نفتی استان ملزم به ذخیره سازی نفت سفید و توزیع آن از اواخر شهریورماه بوده و در صورت عدم انجام این کار اقدامات لازم در این زمینه باید در اسرع وقت از سوی این دستگاه به عمل آید.

برچسب‌ها استان قزوین گاز گاز مایع

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استان قزوین گاز گاز مایع استان قزوین گاز گاز مایع اخبار کنکور گاز مایع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۸۲۷۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گوشته زمین آنقدر داغ است که صفحات پوسته زمین بر آن شناورند!

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، گوشته زمین مانند یک سوپ فوق‌العاده داغ است که زیر پای ما می‌جوشد! آن پایین آنقدر آتشین است که مانند سنگی جامد نیست بلکه حالتی نیمه مایع دارد. این لایه زمین همان جایی است که باید اسرار چگونگی تغییر قاره‌های سیاره‌مان را طی زمان در آن جست. کافی است یک گوی کروی غول پیکر متشکل از گدازه جوشان را تصور کنید که قطعاتی پازل‌مانند به دورش قرار گرفته‌اند (الصاق شده‌اند). این قطعات همان صفحات تکتونیکی (یا صفحات پوسته زمین) هستند که روی گوشته جابه‌جا می‌شوند.

گوشته یکی از لایه‌های زمین است و درست زیر پوسته‌ای که ما در آن زندگی می‌کنیم قرار دارد. گرمای هسته زمین گوشته را گرم می‌کند، آنقدر گرم که بخشی از همین از سنگ را به یک ماده روان (اما همچنان ضخیم) تبدیل می‌کند. این سنگ مذاب ماگما نامیده می‌شود. هنگامی که ماگما از حفره‌ای از زمین به سمت بالا حرکت کند و خارج شود، آنگاه شاهد منظره فوران یک آتشفشان خواهیم بود. طی فوران آتشفشان جریان‌های گدازه‌ای به وجود می‌آید.  

حتماً تا به حال شنیده‌اید که زمانی تمام خشکی‌های زمین یکی بوده‌اند. تغییر مکان خشکی‌های زمین ناشی از تکتونیک صفحه‌ای است. به عبارت دیگر پوسته زمین از بخش‌های متعددی تشکیل شده که به دلیل گوشته نیمه‌مایع حرکت می‌کند یعنی صفحات تکتونیکی در بالای گوشته می‌لغزند. گاهی با هم برخورد می‌کنند که باعث زلزله می‌شود. در مواقعی از هم دور می‌شوند و سرزمین جدیدی را ایجاد می‌کنند (این سرزمین‌های جدید از خشک شدن ماگمایی پدید می‌آید که که از لایه پایین تراوش شده است).

بنابراین دفعه بعد که به نقشه زمین نگاه کردید یا درباره فوران آتشفشان‌ها مطالعه داشتید، به گوشته شگفت‌انگیز زمین و ماهیت نیمه مایع آن فکر کنید. ممکن است از چشمان شما پنهان باشد، اما حرکات آن، دنیایی را که در آن زندگی می‌کنیم را پدید آورده و زمین را به مکانی پویا و دائم‌التغییر تبدیل کرده است!

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آرامش در بازار مرغ ایلام حاکم است
  • عکس | بوی گل، عطر گلاب | روز ملی گل محمدی و گلاب
  • مشکل تازه برای پرسپولیس؛ مدارک پزشکی ارائه کنید!
  • مشکل آب روستای ریکای مهران مرتفع شد
  • مرتفع شدن مشکل منابع مالی پروژه راه آهن دورود به خرم آباد
  • دو طبقه‌شدن آزادراه کرج ـ قزوین ‌۶۰ هزار میلیارد ‌می‌خواهد
  • سهمیه آرد نانوایی های تالش افزایش یابد
  • کره شمالی ماه گذشته یک موتور موشک با سوخت مایع را آزمایش کرد
  • طعنه سنگین عباس عبدی به کاظم صدیقی درپی ادعای توزیع بیش از ۴۷ هزار تن روغن مایع مسموم و تاریخ گذشته
  • گوشته زمین آنقدر داغ است که صفحات پوسته زمین بر آن شناورند!