Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - مدیر شرکت پخش فرآورده‌های نفتی یزد با بیان اینکه وظیفه نظارت بر توزیع گاز مایع بر عهده سازمان صمت است گفت: بازرسان سازمان صمت بر واحدهای صنفی توزیع گاز مایع بیشتر نظارت کنند. - اخبار استانها -

عبدالرضا انتظاری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در یزد در خصوص گاز مایع در استان اظهار داشت: پالایشگاه‌های سطح کشور تامین‌کننده گاز مایع در استان هستند که از آن‌ها سهمیه داریم و سهمیه استان را تحویل می‌گیریم و به شرکت‌های استان می‌دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: چهار شرکت که عمده فعالیت استان را دارند بوتان، اتان، فر و رویال هستند، سهمیه‌ها بیشتر از سال گذشته به شرکت‌ها تخصیص داده شده است.

مدیر شرکت پخش فرآورده‌های نفتی یزد افزود: در حال حاضر گاز مایع از مناطق مختلف با مشقت و سختی از آبادان، اصفهان، بندرعباس و اراک تامین و در اختیار شرکت‌های گاز مایع قرار می‌دهیم و مشکلی در بحث تامین گاز مایع وجود ندارد.

انتظاری تصریح کرد: سامانه برآورده مصرف کنندگان گاز مایع توسط شرکت گاز از ابتدای شهریور راه‌اندازی شد و تاکنون یازده هزار خانوار در سامانه ثبت‌نام کردند و مشخصاتشان ثبت و شناسایی شدند.

وی بیان کرد: در خصوص توزیع و نظارت بر آن ما نباید اطلاعاتی به سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بدهیم، واحدهای توزیع کننده گاز مایع جزء واحدهای صنفی هستند که پروانه کسب خود را سازمان صمت دریافت می‌کنند، آیا ما باید مشخصات واحدهایی که سازمان برایشان پروانه کسب و فعالیت صادر می‌کند را در اختیارشان بگذاریم!

گزارش تسنیم| روزی چند هزار تن کپسول گاز مایع گُم می‌شود؟گفتگو| جزئیات ثبت نام برای دریافت کپسول گاز / روزانه چقدر گاز مایع عرضه می شود؟کمبود کپسول‌ گاز مایع در روستا‌های زنجان / رنج سرما در صف‌های طولانی

مدیر شرکت پخش فرآورده‌های نفتی یزد ادامه داد: این درست نیست و عزیزان در سازمان صنعت، معدن و تجارت لازم است بیشتر در این موضوع ورود کنند و نظارت بیشتری داشته باشند.

انتظاری خاطر نشان کرد: از اول دی ماه تاکنون 1639 تن گاز وارد استان کردیم، دو روز در استان به دلیل اینکه سرما و تغییر اولویت سهمیه به مناطقی که گاز آن‌ها قطع شده بود و قصد داشتند گاز آن محل‌ها تامین شود ما مشکل داشتیم اما در حال حاضر مشکلی در رابطه با تامین گاز مایع نداریم.

وی افزود: با توجه به اینکه امسال نسبت به سال‌های قبل 10 درصد افزایش تامین گاز مایع در استان داشتیم همچنین دسترسی مردم به گاز شهری نسبت به سال قبل افزایش یافته است نباید کمبود گاز مایع وجود داشته باشد.

مدیر شرکت پخش فرآورده‌های نفتی یزد عنوان کرد: اینکه مشکل در خصوص گاز مایع پیش آمده به دلیل این است که نظارت دقیق نیست و استفاده غیرقانونی از گاز انجام می‌شود.

انتهای پیام/781/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شرکت پخش فرآورده های نفتی یزد گاز مایع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۸۰۰۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه‌گذاری ۹۷۹ میلیارد تومانی‌ در صنعت برق خراسان جنوبی

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی گفت: در ۲.۵ سال خدمتگزاری دولت سیزدهم، ۹۷۹ میلیارد تومان پروژه در صنعت برق این استان سرمایه‌گذاری شده است. - اخبار استانها -

مهدی دادگر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بیرجند با تشریح اقدامات ماندگار توسعه‌ای در صنعت برق استان اظهار داشت: در 2.5 سال اخیر به منظور تأمین و پایدارسازی شبکه برق استان، مجموعاً 671 کیلومتر شبکه فشار متوسط و ضعیف و 405 دستگاه پست توزیع، احداث و اصلاح شده است که براین اساس به طور میانگین روزانه 2 کیلومتر شبکه، توسعه و بهینه‌سازی شده است.

وی به اقدامات صورت گرفته در حوزه تأمین برق متقاضیان اشاره کرد و گفت: در طول این مدت، برای 29 هزار مشترک جدید شهری و روستایی تأمین برق انجام شده است، همچنین عملیات انجام شده در این حوزه، شامل احداث 115 کیلومتر شبکه فشار متوسط، 243 کیلومتر شبکه فشار ضعیف و نصب 275 دستگاه ترانس با اعتبار 357 میلیارد تومان بوده است.

اجرای طرح بهارستان در538 روستا

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی با بیان اینکه بهینه‌سازی و اصلاح شبکه‌های برق روستایی کشور در قالب طرح بهارستان به صورت روستامحور در دولت سیزدهم در حال اجراست، تصریح کرد: در 2.5 سال خدمت دولت، در قالب این طرح و طرح بهسازی روشنایی معابر، در 538 روستا با اعتباری بالغ بر 135 میلیارد تومان، عملیات ترمیم و اصلاح شبکه شامل تعویض پایه‌های فرسوده، رفع حریم و جابه‌جایی شبکه‌های واقع در معابر، رفع افت ولتاژ و اصلاح روشنایی معابر انجام شده است.

وی ادامه داد: همچنین در این دوره به 18 روستای بدون برق با اعتبار 10 میلیارد تومان برق‌رسانی شد، به علاوه پروژه شاخص برق‌رسانی به روستای نایبند طبس به طول 81 کیلومتر با اعتباری بالغ بر 61 میلیارد تومان با پشیرفت 74 درصد در حال اجراست که پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال جاری به اتمام برسد.

دادگر با قدردانی از تلاش‌های ارزشمند همکاران در صنعت برق استان اظهار داشت: در حال حاضر 99.9 درصد از جمعیت روستایی استان برخوردار از برق هستند که این شاخص از وضعیت کشوری بالاتر است.

رتبه نخست در سطح کشور

وی از کسب رتبه نخست این شرکت در بین 39 شرکت توزیع نیروی برق کشور در ارزیابی اخیر معاونت هماهنگی توزیع شرکت توانیر در جمیع شاخص‌های مورد ارزیابی خبرداد و گفت: این موفقیت شایسته که با تلاش و همت همه همکاران در صنعت برق استان محقق شده، دستاوردی ماندگار در کارنامه افتخارات به ثبت رسید.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی مدت زمان خاموشی هر مشترک، تعداد خاموشی به ازاری هرفیدر، بهبود ولتاژ، اصلاح ضریب توان شبکه، نرخ صرفه جویی خرید از بازار برق، وصول مطالبات، سرانه مصرف خانگی، رویت‌پذیری شبکه،کنترل‌پذیری مشترکین را از جمله معیارهای نتایج مقایسه‌ای صورت گرفته در ارزیابی شرکت توانیر اعلام کرد.

گذر از دوره اوج بار با کمترین اعمال خاموشی

دادگر به دستاوردهای برجسته در صنعت برق استان اشاره کرد و افزود: در پی خاموشی‌های گسترده ناشی از ناترازی تولید ومصرف برق در سال‌های 1399 و 1400 (قبل از دولت سیزدهم) با تعریف 100 اقدام برای سال‌های 1401 و 140 اقدام برای 1402 در حوزه تولید، انتقال و مصرف و جلب مشارکت مردمی، گذر از دوره اوج بار در تابستان 1401 و 1402 با کمترین اعمال خاموشی و کمترین نارضایتی برای مشترکین انجام شد، در کنار اجرای پروژه‌های توسعه‌ای، مدیریت موفق شرکت برق، وزارت نیرو و توانیر در دولت سیزدهم دستاوردهای ارزشمندی حاصل شد وامید است با اجرای 180 برنامه تعریف شده برای سال جاری و با همکاری مشترکین برق استان و کشور، گذر موفق از دوره اوج بار 1403 محقق شود.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی اظهار داشت: در 2.5 سال اخیر، کاهش خاموشی‌ها به رغم افزایش انرژی تولیدی تحویلی به مشترکین بوده است به طوری که در تمام صنایع، انرژی مصرفی افزایش یافته است و در این دوره رکوردهای جهانی در تولید محصولاتی نظیر فولاد به دست آمده است که این نتیجه بیانگر تلاش دولت خدمتگزار است.

   کاهش خاموشی مشترکین به 80 دقیقه در سال

دادگر با ارائه شاخص‌های مقایسه‌ای یادآور شد میزان متوسط خاموشی مشترکین در استان خراسان جنوبی به 80 دقیقه در سال کاهش یافت در این روند استان خراسان جنوبی در مقایسه با میانگین کشوری در رتبه سوم قرار دارد.

وی بیان کرد: با اجرای پروژه‌ها در طول 2.5 سال اخیر، در حوزه کاهش تلفات، میزان تلفات انرژی در شبکه‌های برق استان به 7 درصد کاهش یافت که علیرغم پراکندگی بسیار بالای شبکه و مشترکین در استان، رتبه مناسبی در کشور را داریم.

رتبه برتر در تولید برق پاک

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی با بیان اینکه کل ظرفیت نیروگاه های خورشیدی نصب شده در استان نسبت به پیک بار سال جاری 10.6 درصد است، اظهار کرد: در مقایسه با شاخص کشوری استان خراسان جنوبی حائز رتبه برتر در تولید برق پاک به نسبت میزان مصرف استان است.

وی در پایان به ظرفیت‌سازی‌های مناسب انجام شده در حوزه انتقال و فوق توزیع نیز اشاره کرد و گفت: با توجه به پیگیری‌های انجام شده و حمایت‌های شرکت برق منطقه‌ای خراسان، اقدامات زیرساختی متنوعی در حوزه شبکه‌های انتقال و فوق توزیع در دست انجام است که با بهره‌برداری از پروژه‌های این بخش، شاهد تحول عظیمی در زمینه اقتصادی در تمام ابعاد، به ویژه بخش صنعت و معدن استان خواهیم بود.

دادگر تصریح کرد: با توجه به این‌که گزارش این اقدامات در حوزه مسئولیت شرکت برق منطقه ای خراسان است، در این مباحث فوق به جزئیات عملکرد بخش فوق توزیع اشاره نشده است.

انتهای پیام/250

دیگر خبرها

  • مونتاژکاران؛ وارثان بیشتر ارز کشور!
  • وارث بیشتر ارز کشور؛ مونتاژکاران/ خودروسازان چینی ارز دولتی را بلعیده‌اند
  • ضرورت تامین امنیت سایبری شبکه های توزیع برق با فناوری نوین
  • فروشندگان لوازم خانگی و اداری زیر ذره‌بین بازرسان قرار گرفتند
  • ۵۰درصد واحدهای شوینده‌ کشور در قزوین مستقر هستند
  • نرخ جدید نان «آزادپز» در کردستان اعلام شد
  • آغاز طرح هوشمندسازی تامین و توزیع گوشت در چهارمحال وبختیاری
  • کلاهی که بر سر کارگران ساختمانی گذاشته شد
  • سرمایه‌گذاری ۹۷۹ میلیارد تومانی‌ در صنعت برق خراسان جنوبی
  • تامین آب پایدار روستا‌های بخش گابریک نیازمند تخصیص اعتبار