Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ــ معاون عمرانی استاندار قزوین با اشاره به معضل توزیع خارج از شبکه سوخت مایع به ویژه گاژ ال‌پی‌جی گفت: کارگروه ویژه نظارت بر توزیع سوخت مایع در استان قزوین تشکیل می‌شود تا بدون ایجاد تبعات اجتماعی این مشکل را برطرف کند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین ، مهدی رجحانی در جلسه کمیته حمل‌ونقل و سوخت استان قزوین که شامگاه امروز در سالن جلسات باقرالعلوم(ع) ساختمان مدیریت بحران استانداری قزوین برگزار شد، با بیان اینکه در حوزه سوخت مشکل حادی در استان نداریم، اظهار داشت: به طور کلی از نظر فرهنگ‌سازی در مصرف سوخت مشکل داریم و حل این مشکل نیازمند یک فرآیند مستمر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: انتظار بنده از صداوسیما این است که گزارش کمی از اقدامات انجام‌شده در حوزه فرهنگ‌سازی مصرف سوخت ارائه دهد که حتماً این کار اثربخش است. بنابراین باید ببینیم چه مقدار کار فرهنگی از سوی صداوسیما در این حوزه صورت گرفته است و گزارش‌های کلی خیلی به درد ما نمی‌خورد؛ چون همه ما اثرات آن را می‌بینیم. مهم این است که ببینیم چه رشدی دارد و به چه ترتیبی جلو می‌رود.

رجحانی با اشاره به موضوع شرکت‌های تأمین‌کننده و توزیع‌کننده گاز گفت: اگر شرکت‌های توزیع‌کننده گاز دچار سوء مدیریت در ارائه خدمات هستند، باید نهادهای ناظر بر عملکرد این شرکت‌ها وارد میدان شوند.

وی ادامه داد: اینکه توزیع گاز به نحوی باشد که خدمات‌گیرنده تمایل داشته باشد با یک شرکت خاص کار کند، به این معناست که یک‌جا کار خوب انجام نمی‌شود. به ویژه اینکه شرکت‌هایی که کار توزیع را خوب انجام نمی‌دهند، شرکت‌های دولتی یا خصولتی هستند. در این باره مدیرکل دفتر شهری باید از روند کار این شرکت‌ها و مشکلات موجود گزارشی تهیه کند.

برخورد شدید با موضوع مصرف گاز ال‌پی‌جی توسط خودروها تبعات اجتماعی دارد

رئیس کمیته حمل‌ونقل و سوخت استان قزوین مصرف گاز ال‌پی‌جی سهمیه مصارف خانگی و روستایی توسط خودروها را یک معضل حاد دانست و گفت: با توجه به اینکه بسیاری از افراد سوخت خودروی خود را از این طریق تهیه می‌کنند، اگر برخوردهای شدیدی با این تخلف داشته باشیم، ممکن است عوارض اجتماعی به بار بیاورد و در عین حال هم باید به این معضل جدی پرداخت.

رجحانی اضافه کرد: صداوسیما می‌تواند در مقابله فرهنگی با این مشکل نقش ایفا کنند. زمانی صداوسیما به این مشکل می‌پرداخت، ولی به نظر می‌آید این اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی در سیمای ملی کم شده است. در نهایت برای حل این مشکل باید یک کارگروه ویژه تعیین شود تا مشکلات توزیع خارج از شبکه سوخت مایع در استان قزوین مرتفع شود.

وی در ادامه به مشکل تعطیلی تنها جایگاه سوخت توزیع‌کننده سی‌ان‌جی در شهرستان آوج اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه این جایگاه متعلق به شهرداری آوج است، شرکت پخش فرآورده‌های نفتی و شهرداری باید با کمک هم این جایگاه را به چرخه توزیع گاز سی‌ان‌جی برای خودروها برگردانند.

تعیین سمیه گاز نیروگاه شهیدرجایی در دامنه اختیارات استان نیست

معاون بهره‌برداری شرکت گاز استان قزوین هم در این جلسه اولویت این شرکت را تأمین گاز برای مصارف خانگی و تجاری دانست و گفت: در حوزه صنعت هم اولویت نخست ما تأمین گاز مورد نیاز نیروگاه‌های تولید برق است و بعد از آن هم پتروشیمی‌ها و کارخانجات سیمان در اولویت تأمین گاز قرار دارند.

سیدمحمد شریفی با اشاره به معضلات تأمین گاز نیروگاه تولید برق شهیدرجایی افزود: اختصاص سهمیه گاز به نیروگاه‌ها در حیطه اختیارات شرکت ملی گاز نیست و کارگروهی در ستاد ملی با حضور نمایندگان توانیر، شرکت نفت و شرکت ملی گاز سهمیه نیروگاه‌ها را تعیین می‌کنند و تغییر این سهمیه از دامنه اختیارات استان‌ها خارج است.

302 هزار لیتر سوخت قاچاق در قزوین کشف شد استاندار قزوین: با قاچاق سوخت در صنایع و کارخانجات برخورد شود گرانی لوازم خودرو توزیع نفت سفید در قزوین را با مشکل روبه‌رو کرد

وی با بیان اینکه 95 درصد نقاط شهری و روستایی استان قزوین صاحب لوله‌کشی گاز شدند، ادامه داد: بنابراین 5 شهرستان آبیک، آوج، البرز، بویین‌زهرا و تاکستان جزو شهرهای سبز ما هستند و در هر شهرستان فقط یکی 2 روستا شاید از نعمت داشتن گاز شهری محروم باشند که یکی از دلایل آن بعد مسافت است و یا از نظر تعداد خانوار کم‌جمعیت هستند و نمی‌توانیم از نظر مقررات شرکت ملی گاز برای گازرسانی به آنها اقدام کنیم.

شریفی همچنین از تشکیل اکیپ‌های پیشتاز برای مقابله با قطع احتمالی گاز در شهرها و روستاهای استان خبر داد و گفت: همچنین همه تأسیسات و تجهیزات گازرسانی را قبل از فصل سرما تعمیر اساسی کردیم و بنابراین کمبودی در عرضه گاز بر مبنای سهمیه‌های موجود نداریم.

انتهای پیام/س

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شرکت ملی نفت فرآورده های نفتی استانداری قزوین شرکت ملی نفت فرآورده های نفتی استانداری قزوین استان قزوین سوخت مایع تأمین گاز شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۱۴۲۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه تشکیل ۲۰ کارگروه تخصصی در حوزه انتخابیه داریم/ضعف مجلس یازدهم در تراز بین المللی

منتخب مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی در دیدار با مسئولین بسیج دانشجویی خراسان رضوی گفت: مجلس در تراز بین المللی خوب ظاهر نشده است و مجلس می‌توانست نقش مؤثرتری داشته باشد.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، احسان عظیمی راد منتخب مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی در دیدار با مسئولین بسیج دانشجویی دانشگاه‌های استان خراسان رضوی ضمن اشاره به پیام مهم مردم در رای‌شان به منتخبان مجلس گفت: جریان انتخاب مردم حاوی پیام بود و اکثر مردم خواهان تغییر شدند؛ گفته ام مجلس دوازدهم محکوم به موفقیت است و باید بتوانیم به معنای واقعی مجلس را در راس امور قرار دهیم.

وی افزود: باید ریل گذاری برای برنامه‌های کشور داشته باشیم و امیدی که در مردم شکل گرفته نباید به ناامیدی تبدیل شود.

عظیمی راد با اشاره به روزمرگی مجلس، بیان کرد: مجلس در خیلی از قسمت‌ها دچار روزمرگی است. تغییر کمیسیون‌ها تقریبا دارد کیلویی در محاسبات قرار می‌گیرد. با این همه رشد علمی و دیدن مشکلات مردم، باز هم برخی دنبال این هستند که برای تزریق پول به حوزه‌های انتخابیه خود به کمیسیون‌های خاصی بروند.

وی ادامه داد: می‌خواهیم با تغییر و تحول مجلس را به سمت تمدن سازی هدایت کنیم، حرکت و تلاش باید این را نشان بدهد.

منتخب مردم مشهد گفت: مجلس در تراز بین المللی خوب ظاهر نشده است. مثلا در حوزه فلسطین و غزه مجلس کم اثر بوده است. مجلس می‌توانست نقش مؤثرتری داشته باشد.

وی افزود: نماینده در تراز انقلاب مجلس را در تراز انقلاب اسلامی قرار خواهد داد. باید طرح خوب بنویسیم و روی لوایح دولت کار کنیم تا در اجرا هم کار به نتیجه برسد.

عظیمی راد اظهار کرد: تشکیل ۲۰ کارگروه مانند آموزش و پرورش که اعضای آن مدیران، معلمان، بازنشستگان و ... بوده اند را مدنظر داریم و همچنین اساتید دانشگاه‌ها را از همه دانشگاه‌ها در قالب کارگروه دانشگاهی فراخوان کردیم و کارگروه آن تشکیل شد.

وی ادامه داد: کارگروه اقتصادی نیز با حضور افرادی که به اقتصاد اسلامی معتقد هستند تشکیل شد، کارگروه فرهنگی و اجتماعی با نگاه عفاف و حجاب که نیاز به تغییراتی در مجلس جدید است. کارگروه رسانه و فضای مجازی با حضور شخصیت‌های رسانه‌ای استان شکل گرفت و بررسی‌ها و نقطه نظراتی مطرح شد.

منتخب مردم مشهد گفت: یک تیم فکری اندیشکده‌ای برای پیگیری مصوبات جلسات و نقطه نظرات کارگروه‌ها برای برنامه ریزی ارائه در مجلس شورای اسلامی تشکیل داده ایم، همچنین در فضای دفتر مدیریت روستایی، مدیریت حاشیه شهر، مدیریت توسعه شهری و شهرستان کلات را فعال می‌کنیم تا مردم کلات مجبور نباشند به مشهد بیایند.

وی اضافه کرد: نماینده‌ای که صبح مجلس برود و صبح را شب کند فایده‌ای ندارد.

احسان عطیمی راد درباره نقش بسیج دانشجویی بیان کرد: من بسیج دانشجویی را دیده بان می‌دانم. این دیده بانی به معنای نظارت است. اگر جایی عملکرد و رفتار ما مناسب نبود به ما تذکر بدهید، همچنین اگر جایی دیدید تخلف صورت می‌گیرد به ما اطلاع دهید.

وی ادامه داد: ما را از نگاه نخبگانی خود و دادن طرح‌های مختلف محروم نکنید. ما این حرکت را شروع کرده ایم، اما بخشی از ظرفیت این کارگروه‌ها می‌تواند توسط دانشجویان تامین شود.

وی افزود: بنده با شعار وحدت بین نمایندگان آمدم، روحیه مطالبه گر بودن خودتان را نسبت به نمایندگان حفظ کنید؛ یکی از مطالبات شما از نمایندگان می‌تواند وحدت باشد. ما هرچقدر بتوانیم اتحاد بین نمایندگان را بیشتر کنیم به نفع شهرمان است و این باعث افزایش اعتماد و امید مردم خواهد شد.

منتخب مردم مشهد اظهار کرد: شما در بسیج دانشجویی دعوت کننده در جلسات مردمی و نخبگانی باشید، حضور نمایندگان و سایر مسئولین را در مکان‌های عمومی و بین مردم فراهم کنید.

وی در پایان تاکید کرد: قول داده‌ایم ماهی یک بار در دانشگاه‌ها، صنایع و سایر حوزه‌ها حضور داشته باشیم؛ خود من هم کمک می‌کنم تا مسئولین به دانشگاه‌ها بیایند. وقتی خودمان پایه گذار این قضیه باشیم قطعا مسئولین هم می‌آیند؛ و فاصله بین مردم و مسئولین کم می‌شود.

دیگر خبرها

  • سروری‌مجد: الگوی تقریب مذاهب و ادیان دانشگاه آزاد الگوی جهانی است
  • توزیع روزانه ۸۷۶ هزار لیتر نفت گاز در کردستان
  • برنامه تشکیل ۲۰ کارگروه تخصصی در حوزه انتخابیه داریم/ضعف مجلس یازدهم در تراز بین المللی
  • تشکیل کارگروه تأمین مالی برای استفاده بهینه از بازار سرمایه
  • کارگروه تأمین مسکن خبرنگاران استان اصفهان تشکیل شد
  • کره شمالی ماه گذشته یک موتور موشک با سوخت مایع را آزمایش کرد
  • تشکیل کارگروه تأمین مسکن خبرنگاران استان اصفهان
  • طعنه سنگین عباس عبدی به کاظم صدیقی درپی ادعای توزیع بیش از ۴۷ هزار تن روغن مایع مسموم و تاریخ گذشته
  • آغاز طرح هوشمندسازی تامین و توزیع گوشت در چهارمحال وبختیاری
  • هفتمین تور نظارتی قوه قضاییه با حضور اصحاب رسانه در استان هرمزگان/ طراحی سامانه‌های الکترونیک قضایی در حوزه های اعسار، انحصار وراثت و.../ ابتکار جالب توجه در خصوص پرداخت دیه تصادفات بدون تشکیل پرونده قضایی/ تشریح آسیب‌های قاچاق سوخت در استان هرمزگان